Mihai Leu renunţă la cursele de raliu

Pilotul hunedorean Mihai Leu a decis să nu mai participe în acest an în Campionatul de Raliuri al României, după ce în sezonul trecut a ocupat locul 14, cu un singur punct.

120 afișări
Imaginea articolului Mihai Leu renunţă la cursele de raliu

Mihai Leu renunţă la cursele de raliu (Imagine: Mediafax Foto)

"Voi mai alerga în una-două etape, în funcţie de starea de spirit pe care o voi avea, însă doar cu maşină închiriată dar fără buget şi fără obiectiv", a declarat pentru MEDIAFAX, Mihai Leu.

Din cauza problemelor din 2008, Leu a fost nevoit să abandoneze în cinci etape din totalul de opt, iar la o altă etapă - Raliul Sibiului - nu s-a prezentat la start.

Mihai Leu a debutat în cursele de raliu în anul 1994, iar în 2003 a câştigat titlul naţional la piloţi.

Ediţia din acest an a Campionatului de Raliuri al României va debuta în 13 martie la Braşov, cu Raliul Braşovului va cuprinde opt etape şi se va încheia la 1 noiembrie, la Piteşti, cu Raliul Argeşului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici