Mihai Macovei, cel mai bun rugbist român din străinătate, Lucaci, cel mai bun jucător din SuperLiga

Jucătorul Mihai Macovei (Colomiers) a fost desemnat cel mai bun rugbist român din străinătate, în timp ce cel mai bun jucător din SuperLiga CEC Bank a fost ales Viorel Lucaci, de la Steaua Bucureşti, într-o gală organizată de Federaţia Română de Rugby.

222 afișări
Imaginea articolului Mihai Macovei, cel mai bun rugbist român din străinătate, Lucaci, cel mai bun jucător din SuperLiga

Mihai Macovei, cel mai bun rugbist român din străinătate, Lucaci, cel mai bun jucător din SuperLiga (Imagine: Adrian Piclisan/ Arhiva Mediafax Foto)

De asemenea, jucătorii Marius Tincu şi Cristian Petre au fost incluşi în Hall of Fame-ul rugbyului românesc, în timp ce Ovidiu Toniţa, Dănut Dumbravă, Cosmin Raţiu, dar şi antrenorul Vasile Soporan au fost recompensaţi pentru întreaga activitate.

Cel mai bun marcator din SuperLiga CEC Bank a fost ales Valentin Calafeteanu (Timisoara Saracens), iar cel mai bun străin din SuperLiga CEC Bank Tangimana Fonovai (Timisoara Saracens).

Tudorel Bratu de la Dinamo Bucureşti a fost desemnat cel mai bun tânăr jucător din SuperLiga CEC Bank, iar Remus Zaharescu (Ştiinţa Petroşani) cel mai bun jucător - Divizia Naţională de Seniori.

Cel mai bun jucător - Divizia A a fost ales Cristian Sauan (CS Manastur), în timp ce premiul pentru cel mai bun antrenor de seniori i-a revenit lui Heinkel Grainger (Timişoara Saracens).

Adrian Motoc (Racing 92 Metro) a fost desemnat cel mai bun junior, iar Ştefan Acsinte (CSA CSS Steaua) cel mai bun antrenor de juniori.

Premiul pentru cel mai bun jucător rugby 7 i-a revenit lui Alexandru Porojan (CSA Steaua), iar cel pentru cea mai bună jucătoare rugby 7 Alinei Diniţă (Agronomia Bucureşti).

Cel mai bun arbitru român în 2015 a fost ales Vlad Iordăchescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici