Mihai Marinescu, pilot oficial al echipei Fisichella Motor Sport International

Pilotul român Mihai Marinescu a semnat, la începutul săptămânii, contractul prin care a devenit pilotul oficial al echipei Fisichella Motor Sport International, pentru care va concura în acest an în Formula BMW Europa.

47 afișări
Imaginea articolului Mihai Marinescu, pilot oficial al echipei Fisichella Motor Sport International

Mihai Marinescu, pilot oficial al echipei Fisichella Motor Sport International

Marinescu îi va avea coechipieri pe britanicul Oliver Millroy şi pe brazilianul Pedro Bianchini, se arată într-un comunicat de presă.

Pilotul de Formula 1 Giancarlo Fisichella, cel care a înfiinţat echipa ce îi poartă numele, a declarat că are încredere în sportivul român. “Echipa noastră este în sfârşit completă şi promite să fie cea mai competitivă din noul campionat. Mihai Marinescu este un tânăr care promite multe, un adevărat talent, capabil să lupte pentru victorie încă de la prima cursa. Ştiu că este deja cunoscut în România, sunt convins că va deveni cunoscut în toată lumea. Abia aştept să-i văd pe Mihai, Ollie şi Pedro concurând pentru Fisichella Motor Sport International”, a afirmat pilotul italian.

Românul este lăudat şi de Paolo Coloni, team principal la Fisichella Motor Sport International. “Este fantastic să avem un pilot de asemenea valoare cum este Mihai Marinescu în programul Formula BMW. Odată cu intrarea lui Mihai în echipă, putem spune că avem cea mai valoroasă linie de piloţi şi cred că noi vom fi echipa de prins din urmă în noul campionat”, a precizat Coloni.

Mihai Marinescu consideră că acest contract reprezintă un pas înainte în cariera sa. “Sunt bucuros să iau startul în noul campionat Formula BMW Europa şi este o mare onoare să fiu parte a echipei Fisichella Motor Sport. Este o nouă provocare pentru mine, dar sunt gata să-i fac faţă. A fi într-o echipă atât de valoroasă ca Fisichella Motor Sport International este o şansă de a mă apropia de visul meu, Formula 1”, a spus Marinescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici