Mihai Neşu poate sta în picioare cu ajutorul unui aparat - FOTO

Fotbalistul Mihai Neşu, imobilizat într-un scaun cu rotile după accidentul suferit în mai 2011, urmează un program de recuperare în SUA şi în cadrul acestuia efectuează exerciţii la un aparat de fitness care îl ajută să stea din nou în picioare şi să îşi mişte corpul.

1875 afișări
Imaginea articolului Mihai Neşu poate sta în picioare cu ajutorul unui aparat - FOTO

Mihai Neşu (Imagine: Cosmin Motei / MediafaxFoto)

"Stau în picioare din nou şi îmi mişc un pic corpul după un an, graţie unui extraordinar aparat", a postat Neşu pe contul său de Twitter.

Neşu s-a accidentat, în data de 10 mai 2011, la coloană în urma unei ciocniri cu coechipierul său Alje Schut, fiind transportat de urgenţă la spital, unde i s-a descoperit o vertebră cervicală fracturată. El a fost supus unei intervenţii chirurgicale de cinci ore, în care i-a fost refăcută vertebra fracturată din zona cervicală, însă o parte a corpului său a rămas paralizată.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici