Mihai Pintilii a ieşit accidentat de pe teren în meciul FCSB - Sepsi OSK

În minutul 14 al partidei FCSB - Sepsi OSK, Mihai Pintilii a făcut semn că nu mai poate continua partida. Medicii echipei au intervenit rapid, au folosit spray-ul de gheaţă kelen, dar veteranul în vârstă de 34 de ani n-a mai putut continua.

76 afișări
Imaginea articolului Mihai Pintilii a ieşit accidentat de pe teren în meciul FCSB - Sepsi OSK

Mihai Pintilii a ieşit accidentat de pe teren în meciul FCSB - Sepsi OSK

MM Stoica şi-a pus mâinile în cap după ce a văzut că Pintilii nu mai poate continua partida. Lucian Filip a primit banderola de căpitan, iar Teja l-a trimis rapid la încălzire pe Olimpiu Moruţan. Pintilii a acuzat dureri musculare la piciorul drept. Mijlocaşul s-a dus direct la vestiare după ce a părăsit gazonul.

Duminică, 14 aprilie, FCSB va merge în Gruia pentru meciul cu CFR Cluj. Există şanse mari ca Pintilii să rateze partida din etapa cu numărul 5 din playoff.

Pintilii a revenit în acest an după o pauză de şase luni. La meciul cu Hermannstadt, câştigat cu 3-0 pe Arena Naţională, Pintilii a bifat primele sale minute după perioada de recuperare. Toţi reprezentanţii FCSB-ului au spus din start că Pintilii trebuie să reintre treptat în echipă, dar mereu s-a lăsat senzaţia că Pintilii e forţat. Acum, mijlocaşul acuză din nou probleme medicale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici