Mihai Roman va semna pe trei ani cu FC Toulouse. Ce salariu va avea mijlocaşul Rapidului la echipa franceză

Mijlocaşul formaţiei Rapid, Mihai Roman, va semna un contract pe trei sezoane cu FC Toulouse, anunţă, luni, presa franceză.

356 afișări
Imaginea articolului Mihai Roman va semna pe trei ani cu FC Toulouse. Ce salariu va avea mijlocaşul Rapidului la echipa franceză

Mihai Roman (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

Conform sursei citate, Roman va fi prima achiziţie a FC Toulouse în această perioadă de transferuri, el urmând să efectueze luni vizita medicală.

"Sub rezerva tradiţionalei vizite medicale, Mihai Roman (28 ani), mijlocaş dreapta la Rapid Bucureşti, este pe punctul de a semna un contract pe trei sezoane cu Toulouse. Internaţionalul român urmează să primească în jur de 30.000 de euro pe lună", anunţă presa franceză.

Echipa Toulouse a încheiat sezonul 2012/2013 al campionatului Franţei pe locul 10.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici