Mihai Stoica îl acuză pe Christoph Daum de lipsă de respect, după ce germanul a renunţat la Achim

Mihai Stoica, managerul sportiv al echipei Steaua Bucureşti, a criticat strategia de selecţie a lui Christoph Daum, după ce selecţionerul german nu l-a inclus pe stelistul Vlad Achim în lotul final pentru partida România - Muntenegru.

1136 afișări
Imaginea articolului Mihai Stoica îl acuză pe Christoph Daum de lipsă de respect, după ce germanul a renunţat la Achim

Mihai Stoica îl acuză pe Christoph Daum de lipsă de respect, după ce germanul a renunţat la Achim

"Să ştii că Steaua are meci miercuri şi să iei jucători la echipele naţionale fără să-i foloseşti nicio secundă, mai mult, singurul jucător din cei prezenţi din prima zi de convocare pe care îl trimiţi în tribună să aparţină Stelei, asta înseamnă orice, dar nu că ai respecta clubul care aduce în acest sezon multe milioane într-un fotbal bântuit de insolvenţă şi faliment. Cu toate astea, ţinem pumnii strânşi echipei naţionale. Hai România!!!", a scris Mihai Stoica pe pagina personală de Facebook.

Selecţionerul Christoph Daum a anunţat, duminică, lotul final de 23 de jucători pentru partida România - Muntenegru. Tehnicianul german a renunţat la fundaşul Bogdan Vătăjelu şi la mijlocaşul Vlad Achim, de la CS Universitatea Craiova, respectiv Steaua Bucureşti. Fundaşul Craiovei a fost adus însă pe parcurs la naţională, după accidentarea lui Alin Toşca.

România întâlneşte duminică, de la ora 21:45, pe Cluj Arena, selecţionata Muntenegrului în primul meci din preliminariile Campionatului Mondial din 2018.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici