Mihai Stoica, mesaj dur pe Facebook: Pompele funebre nu dau faliment niciodată

  • Mihai Stoica a transmis un mesaj dur pe Facebook pentru cei ce nu respectă regulile privind autoizolarea
  • Stoica a distribuit un clip în care ministrul Apărării din Israel vorbeşte despre necesitatea respectării regulilor
  • În România, au fost înregistrate 433 de cazuri de infectare cu COVID-19 şi două morţi
485 afișări
Imaginea articolului Mihai Stoica, mesaj dur pe Facebook: Pompele funebre nu dau faliment niciodată

Mihai Stoica, mesaj dur pe Facebook: Pompele funebre nu dau faliment niciodată

Mihai Stoica a avut un mesaj dur pentru persoanele ce se opun regulilor privind autoizolarea la domiciliu pentru a preveni răspândirea noului coronavirus.

Directorul sportiv al FCSB-ului a distribuit un videoclip în care ministrul Apărării din Israel, Naftali Bennett, a oferit câteva sfaturi împotriva răspândirii virusului.

Politicianul israelian spune că cel mai important sfat pentru limitarea numărului deceselor este izolarea totală a bătrânilor, dar şi limitarea contactului social.

Stoica i-a ironizat pe românii care, în loc să rămână în locuinţele lor, au preferat să profite de vremea frumoasă şi să iasă din case.

”Dacă nici omul ăsta nu ştie, nu ştie nimeni. Plimbaţi-vă, staţi la cozi, luaţi-vă-n braţe, e păcat să nu profitaţi de vremea asta superbă... Pompele funebre nu dau faliment niciodată...”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici