Mihai Stoica: N-am fost de acord cu venirea lui Cârţu, dar e normal să fiu alături de el

Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că nu se gândeşte până în vară la un alt antrenor şi că nu are niciun conflict cu actualul tehnician, Sorin Cârţu, deşi nu a fost de acord cu venirea lui.

80 afișări
Imaginea articolului Mihai Stoica: N-am fost de acord cu venirea lui Cârţu, dar e normal să fiu alături de el

Mihai Stoica: N-am fost de acord cu venirea lui Cârţu, dar e normal să fiu alături de el (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Întrebat dacă pe lângă jucători noi pentru sezonul viitor s-a interesat şi de angajarea unui alt antrenor, Stoica a răspuns:

"E un capitol pe care nu-l discut din respect pentru cel ce antrenează Steaua acum. În timpul mandatului unui antrenor n-am discutat niciodată cu un alt antrenor. N-am să fac asta nici acum. Nu i-am făcut nicio ofertă lui Toni (n.r. antrenorul echipei FC Braşov, Antonio Conceicao) pentru a veni din vară la Steaua. Nici măcar prin intermediul agentului Marcel Popescu. Să vedem cine va fi antrenor din vară. Deocamdată Sorin Cârţu e antrenor, am considerat că e normal, chiar dacă nu am fost de acord cu numirea lui, să înţeleg şi să fiu alături de el. Nu am cum să-l deranjez niciodată, el se ocupă de echipă, eu de cu totul şi cu totul alte probleme".

Stoica a explicat şi absenţa sa de la meciul cu Pandurii, de la Drobeta Turnu Severin, de pa banca tehnică a "roş-albaştrilor": "Singurul motiv pentru care nu am făcut deplasarea la Turnu Severin este acela că a doua zi la 5.45 am avut avion. Mi-am făcut un program în Portugalia de peste 1.500 de kilometri. Nu am avut niciun conflict cu Sorin Cârţu, nu l-am deranjat cu nicio declaraţie, sunt bazaconii ce se scrie".

Managerul a precizat că nu este deranjat de opţiunea antrenorului de a nu păstra jucătorii în cantonament după meciuri. "Programul unei echipe îl face antrenorul principal. Gigi a întrebat unde e echipa şi le-am zis că băieţii sunt acasă. Dar eu nu am discutat cu Sorin Cârţu ca echipa să intre în cantonament. Şi Marius Lăcătuş era în aceeaşi situaţie. Eu am propus asta când am venit în Ghencea, în noiembrie, dar este doar o sugestie şi fiecare antrenor o ia sau nu o ia în consideraţie", a adăugat Stoica.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici