Mihai Stoica: Nimeni nu mă poate opri să spun ce gândesc

Managerul general al grupării Unirea Urziceni, Mihai Stoica, a declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, că nu este "obsedat de Steaua", aşa cum l-a acuzat finanţatorul stelist Gigi Becali, şi a adăugat că nimeni nu îl poate opri să spună ceea ce gândeşte atunci când este întrebat.

10 afișări
Imaginea articolului Mihai Stoica: Nimeni nu mă poate opri să spun ce gândesc

Mihai Stoica: Nimeni nu mă poate opri să spun ce gândesc (Imagine: Mediafax Foto)

"Am avut o discuţie, sper eu lămuritoare, cu patronul Stelei şi a înţeles că această poveste cu Neşu era o invenţie. Nu sunt obsedat de Steaua, dar când am fost întrebat, am răspuns la orice întrebare, aşa cum au făcut-o şi alţii, cu trecut mai mult sau mai puţin stelist. Nimeni nu mă poate opri să spun ceea ce gândesc atunci când sunt întrebat despre un anumit subiect. Sunt concentrat sută la sută asupra clubului meu, Unirea Urziceni. Meritele pentru ceea ce s-a întâmplat bine la Steaua după plecarea mea aparţin celor care sunt la club, iar dacă se se întâmplă ceva rău, nu este vina lui Mihai Stoica", a spus oficialul grupării ialomiţene.

Mihai Stoica a fost prezent, miercuri, la sediul FRF, la un seminar în care s-a discutat despre modul cum vor fi efectuate transferurile în viitor şi la care au participat şi doi reprezentanţi ai FIFA.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că îi cere public managerului general al grupării Unirea Urziceni, Mihai Stoica, fostul său angajat, să nu mai vorbească despre echipa "roş-albastră", iar dacă nu poate să se abţină, să meargă la medic. "Îl rog pe MM Stoica pe această cale să-şi vadă de treaba lui. Dacă voia, se angaja jurnalist şi atunci comenta, punea întrebări. Îl rog public să nu mai comenteze de Steaua. Am auzit tâmpeniile lui Neşu, probabil îl instigă MM Stoica. Dacă are o obsesie cu Steaua, să se ducă la doctor să se vindece. Să lase Steaua în pace, să-şi vadă de Urziceniul lui!", a spus finanţatorul stelist.

Fostul fundaş stelist Mihăiţă Neşu, acum la FC Utrecht, a declarat, ironic, luni seară, într-o emisiune televizată, că îi va plăti el datoriile finanţatorului FC Steaua, Gigi Becali, dacă acesta are probleme cu banii, precizând că nu şi-a primit prima pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici