Mihai Stoica: Piţurcă e zero barat!

Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, i-a răspuns dur, luni, într-o emsiune TV, tehnicianului Victor Piţurcă, afirmând că acesta este "zero barat" ca antrenor de echipă de club.

36 afișări
Imaginea articolului Mihai Stoica: Piţurcă e zero barat!

Mihai Stoica: Piţurcă e zero barat! (Imagine: Alexandru Hreniuc/Mediafax Foto)

"Piţurcă a trăit la Craiova din pregătirea făcută de Ţicleanu. A pierdut trei meciuri consecutive acasă cu Unversitatea Craiova. Bravo lui ce a făcut pentru echipa naţională! Dar la echipa de club, este vai de căpuşorul ăla cu breton drăguţ al lui. Zero barat, asta este Piţurcă la echipe de club. Îi reamintesc marelui manager Piţurcă că l-a umilit regretatul Lobanovski, patru şi-a luat în Ghencea, iar omul ăla îşi trăia ultimele zile. Iar noi, cu Olăroiu, am umilit cu 4-1 la Kiev pe Dinamo. Piţurcă este atacat de performanţele pe care le-am făcut după plecarea lui. Pierdem vremea şi vorbim despre o nulitate şi nu are niciun sens", a afirmat Stoica, la Digisport.

Stoica a continuat să-l atace pe Piţurcă, în urma afirmaţiilor făcute de fostul selecţioner, care a spus că Stoica este al doilea vinovat după Gigi Becali de situaţia de la Steaua: "Tâmpeniile pe care le expectorează Piţurcă mă lasă rece. Piţurcă i-a făcut cheltuielile lui Gigi, nu eu. Eu am venit după ce au venit jucătorii de la Urziceni. Îi trimit un colet cu lecitină dacă are pierderi de memorie. Are probleme cumva, l-au dat peste cap jocurile de noroc? Nu mai poate să îşi pună camere în pachetele de ţigări? Mai lăsaţi-mă în pace cu pramatia asta, că m-am săturat de el! Este un agramat care habar n-are să vorbească româneşte, zice că nu-i e frică, i-e teamă. E mândru că i se spune Satana. Stă cu freza aia de 30 de ani în ochi şi are impresia că face pe deşteptul! Piţurcă habar n-are despre computer şi spune că e cântar. O dată s-a urcat pe laptop şi se mira de ce nu afişează greutatea. Nu ştie decât să înjure şi să jignească".

Fostul tehnician al Stelei, Victor Piţurcă, a declarat, luni, într-o emisiune televizată, că managerul general Mihai Stoica este al doilea vinovat pentru situaţia de la gruparea din Bulevardul Ghencea după finanţatorul Gigi Becali şi a criticat gestul jucătorilor de a îngenunchea în faţa fanilor. "Lăsaţi-mă în pace cu coana Meme! Toată lumea dă vina pe Lăcătuş... De coana Miţa nu spune nimic. Nu a făcut niciodată nimic, numai vrăjeală. A ajuns de râsul lumii ce am văzut aseară, să oblige jucătorii să se pună în genunchi. Să se pună el în genunchi! El trebuia se pupe gazonul ăla, vestiarul că a avut ocazia să ajungă la un asemenea club. Se pune Miţa în genunchi... Aşa i se spune în lumea fotbalului. Mă bucur că şi suporterii s-au convins cât de pervers şi servil poate să fie. Cea mai mare parte de vină după Gigi o are acest om. Toţi jucătorii aduşi de mine nu mai au loc în echipă pentru că şi-a impus el jucătorii", a spus Piţurcă la GspTV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici