Mihai Stoica rămâne suspendat patru luni

Preşedintele clubului Unirea Urziceni, Mihai Stoica, rămâne suspendat 4 luni în urma şedinţei de miercuri a Comisiei de Disciplină a FRF, care a menţinut şi decizia de a-l amenda pe oficialul grupării ialomiţene cu 5.000 de lei.

2 afișări
Imaginea articolului Mihai Stoica rămâne suspendat patru luni

Mihai Stoica rămâne suspendat patru luni

La 12 noiembrie, Mihai Stoica a fost suspendat de Comisia de Disciplină pentru patru luni şi amendat cu 5.000 de lei, deoarece la meciul cu Dinamo, din cadrul etapei a XIII-a a Ligii I, a intrat pe teren. Preşedintele clubului ialomiţean a contestat decizia la Comisia de Apel a FRF, care la 22 noiembrie a retrimis cazul la Comisia de Disciplină, motivul invocat fiind faptul că aceasta nu a individualizat abaterile regulamentare ale lui Mihai Stoica la meciul cu Dinamo.

"Pentru mine un lucru este cert: se încearcă numai discreditarea. Am atacat hotărârea Comisiei de Disciplină la Apel pentru că nu a existat o motivare. Este incredibil, dar nu am ce face decât să stau şi să fiu umilit. Din păcate nu pot decât să asist cum îşi bat joc de mine", a spus Mihai Stoica, după anunţarea deciziei Comisiei de Disciplină.

Rugat să comenteze faptul că Unirea Urziceni ar fi putut fi pe primul sau al doilea loc în clasamentul Ligii I, dacă nu ar fi fost defavorizată de arbitraj, Stoica a declarat: "Dacă aş spune, m-ar suspenda din nou, dar ar trebui să ies din fotbal".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici