Mihai Stoica: Sunt dezamăgit, dar este un rezultat just

Managerul general al grupării Unirea Urziceni, Mihai Stoica, a declarat, vineri, la sfârşitul meciului pierdut în deplasare cu echipa CFR Cluj, scor 0-1, că este dezamăgit de rezultat, dar este o victorie meritată pentru elevii antrenorului Maurizio Trombetta, transmite corespondentul MEDIAFAX.

14 afișări
Imaginea articolului Mihai Stoica: Sunt dezamăgit, dar este un rezultat just

Mihai Stoica: Sunt dezamăgit, dar este un rezultat just (Imagine: Mediafax Foto)

"Dezamăgit. Rezultat just. Prima jumătate de oră am ţinut piept celor de la CFR, a fost un joc în limitele fair-play. Parcă am jucat în altă ţară, mă refer la condiţiile oferite aici şi la comportamentul spectatorilor. Stadionul este foarte frumos. Sper ca CFR să câştige meciul cu Bordeaux, deşi francezii sunt în formă. Arbitrajul a fost excepţional", a spus Mihai Stoica.

Stoica îşi doreşte ca meciul Dinamo - Steaua, programat sâmbătă, să se termine cu un rezultat de egalitate. "Un pronostic la Dinamo -Steaua? Eu aş vrea egal în toate meciurile din campionat, doar noi să câştigăm", a mai spus Stoica.

Oficialul clubului Unirea crede că titlul de campioană în Liga I va fi câştigat de una dintre formaţiile Steaua sau Dinamo. "Nu cred că titlul va mai merge vreodată în provincie, dar la ce investiţii a făcut CFR merită înca un titlu. Cine poate cîştiga campionatul? Dinamo, Steaua, Steaua, Dinamo, Dinamo, Steaua, Steaua, Dinamo... E greu ca noi să terminăm în primele trei, abia putem termina în primele şase", a precizat Stoica.

Formaţia CFR Cluj a învins, vineri, pe teren propriu, echipa Unirea Urziceni, cu scorul de 1-0 (0-0), într-o partidă contând pentru etapa a XIII-a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici