Mihai Stoica: Unirea va juca pe teren indiferent de adversar şi de interese

Managerul general al Unirii Urziceni, Mihai Stoica, a declarat, luni, la Aeroportul Henri Coandă, că formaţia ialomiţeană va juca pe teren toatre meciurile, "indiferent de adversar şi de interesele care vor fi în jurul unei partide".

10 afișări
Imaginea articolului Mihai Stoica: Unirea va juca pe teren indiferent de adversar şi de interese

Managerul general al Unirii Urziceni, Mihai Stoica (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Unirea va juca pe teren indiferent de adversar şi indiferent de interesele care vor fi în jurul unei partide, pentru că altfel Unirea nu ar mai exista. Cred că este cea mai frumoasă echipă din fotbalul românesc şi cu siguranţă a reuşit cea mai mare surpriză din fotbalul românesc. N-am să ironizez pe nimeni şi îmi cer scuze de cei care s-au simţit lezaţi când am discutat despre Dinamo. A fost o diversiune pe care eram dator s-o fac, pentru că de cinci zile se discuta despre fuziunea care nu va exista niciodată. Lui Borcea îi ţin pumnii să fie tare şi să treacă peste aceste momente. Nu este nicio ironie în această declaraţie", a afirmat Stoica.

Mihai Stoica a comentat şi faptul că în pauza meciului Dinamo - FC Braşov au fost afişate imagini cu oficialul de la Urziceni lovind cu pumnul un suporter stelist: "Cei de la Dinamo probabil că vor să-mi creeze probleme, m-au ameniţat direct şi cred că era mai bine să arate imagini din meciurile lor".

Stoica a afirmat că prima discuţie despre titlu la Urziceni a fost după Paşte. "Prima discuţie despre titlu la Urziceni a fost după Paşte, înainte de meciul cu Vaslui, dar cel mai mult contează că băieţii au rezistat şi au făcut faţă atacurilor mizerabile din afară. Visam să fim aplaudaţi la Timişoara, ştiam că publicul timişorean este deosebit, ştiam că nicăieri în România nu se poate întâmpla ce se întâmplă la Timişoara. Am mai fost acolo cand eram la Steaua, când am învins cu 8-1, iar la 8-0 toată lumea cânta. Nu întâmplător de la Timişoara s-a schimbat istoria României şi poate se schimbă şi istoria fotbalului, pentru că o echipă ca Urziceni, pe care nimeni nu o credita cu şanse, acum este la un pas foarte mic de a deveni campioană", a menţionat Stoica.

Mihai Stoica consideră că este normal să se gândească la o victorie a fotbalului curat. "Când mergi la comisii şi eşti sfidat, când noi voiam să ni se facă dreptate şi când mi s-a râs în nas, e normal să mă gândesc că a învins fotbalul curat. Dar acum nu mă mai interesează nici asta. Probabil că în toată istoria fotbalului românesc au fost campioane care îşi propuneau titlul şi aveau o forţă deosebită pe foarte multe planuri. Echipe care au apelat la alte mijloace. De data asta a câştigat o echipă curată, care a câştigat totul pe teren şi care a suportat nedreptăţi îngrozitoare", a adăugat Stoica.

Echipa Unirea Urziceni a sosit, luni, la Bucureşti, pe Aeroportul Henri Coandă, de la Timişoara, unde a învins formaţia locală FC Timişoara, scor 2-1, fiind foarte aproape de a deveni campioana României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici