Mihai Stoichiţă: A fost un meci frumos, în care ne-am bătut singuri

Antrenorul echipei Steaua, Mihai Stoichiţă, a declarat, luni, după înfrângerea de pe terenul formaţiei FC Vaslui, scor 1-2, că a fost un meci frumos, în care elevii s-au bătut singuri.

9 afișări
Imaginea articolului Mihai Stoichiţă: A fost un meci frumos, în care ne-am bătut singuri

Mihai Stoichiţă: A fost un meci frumos, în care ne-am bătut singuri (Imagine: Mircea_Rosca/Mediafax Foto)

"I-am obligat pe vasluieni să facă multă risipă de energie şi pot spune că au avut o dominare haotică. Dar dacă nu marchezi, nu poţi câştiga. Cu o remiză ne-am fi anulat reciproc şansele pentru un loc superior în clasament. Îi felicit pe cei de la FC Vaslui. Inexactităţile şi greşelile personale ne-au dus unde suntem. Au fost două inexactităţi în acest meci. Stancu putea majora avantajul, iar Emeghara, la scorul de 1-1, ar fi putut schimba soarta meciului. Şi golurile le-am primit destul de uşor. Mai întâi Zapata a faultat inexplicabil, iar la al doilea gol mingea s-a plimbat prin careul în care se aflau toţi jucătorii noştri. Cu puţină atenţie, Steaua ar fi fost mai sus în clasament. Am pierdut şi lupta pentru locul al doilea. La sfârşitul campionatului se va face o analiză şi se va stabili drumul pe care Steaua trebuie să meargă din vară. Cine vine trebuie să fie atent la ce alegeri va face. Nu dau eu sfaturi, pentru că, atunci când am dat, nu am fost ascultat. Eu am moştenit un grup şi cred că l-am dus destul de bine", a spus Stoichiţă.

Echipa FC Vaslui a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (0-1), formaţia Steaua Bucureşti, într-un meci din etapa a XXXII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici