Mihai Voduţ a fost dat afară de la FC Viitorul

Clubul lui Gică Hagi a anunţat despărţirea de Mihai Voduţ (24 de ani) printr-un comunicat oficial, după ce ieri contractul atacantului fusese suspendat.

275 afișări
Imaginea articolului Mihai Voduţ a fost dat afară de la FC Viitorul

Mihai Voduţ a fost dat afară de la FC Viitorul

S-a aflat că fotbalistul paria pe meciurile echipei sale, iar campioana României din 2017 a "tăiat în carne vie" şi l-a dat afară pe fostul jucător de la FC Voluntari.

"FC Viitorul anunţă încetarea raporturilor contractuale cu jucătorul Mihai Voduţ. Începând de astăzi, 22 ianuarie 2019, Mihai Voduţ nu mai este jucătorul formaţiei constănţene", se arată în comunicatul oficial marţi dimineaţă de Viitorul. El a mizat o sută de lei pe un bilet pe care se afla şi meciul din Liga 1 Betano dintre trupa lui Hagi şi Astra, 1-0, scor stabilit în prelungirile reprizei secunde.

Voduţ era în centrul atenţie în aceste zile, după ce şi-a agresat iubita. Componentul echipei Viitorul a fost acuzat de iubita sa Adelina că a înjurat-o şi că a bătut-o. Potrivit Cancan, aceasta are înregistrări audio, dar şi mesaje, care dovedesc scandalul, totul pornind de la suspiciunile fetei. Ea bănuia că fotbalistul a înşelat-o de mai multe ori, i-a cerut telefonul pentru a-i verifica mesajele, dar Voduţ a lovit-o. A urmat o ceartă de proporţii şi convorbiri jignitoare, pe care Adelina le-a făcut publice! "M-ai făcut curvă, m-ai luat la bătaie. Eşti ultima zdreanţă de om", iar reacţia jucătorului a fost: "Tot tu eşti tare în gură? Te-am lovit..."

Mihai Voduţ era jucătorul Viitorului din ianuarie 2018, iar de atunci a strâns 20 de meciuri, timp în care a marcat de trei ori şi a livrat patru pase decisive. Transfermarkt îl cotează pe fotbalistul de 24 de ani la 450.000 de euro.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici