Mijlocaşul Sami Khedira (Juventus Torino) va lipsi două luni de pe teren

Mijlocaşul german al echipei Juventus Torino, Sami Khedira, a suferit o leziune musculară la coapsa dreaptă şi va lipsi de pe teren două luni, a anunţat, luni, site-ul oficial al UEFA.

84 afișări
Imaginea articolului Mijlocaşul Sami Khedira (Juventus Torino) va lipsi două luni de pe teren

Sami Khedira (Imagine: AFP / Mediafax Foto)

Internaţionalul german s-a accidentat în timpul meciului amical de sâmbătă cu Olympique Marseille, scor 0-2.

Sami Khedira, în vârstă de 28 de ani, va rata începutul sezonului în Setie A şi meciul cu Lazio Roma din Supercupa Italiei, programat sâmbătă, la Shanghai.

De asemenea, antrenorul Massimiliano Allegri nu îl va avea la dispoziţie pentru Supercupa Italiei pe fundaşul Giorgio Chiellini.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici