Mike Tyson şi Evander Holyfield, faţă în faţă după 12 ani - VIDEO

Foştii pugilişti Mike Tyson şi Evander Holyfield s-au întâlnit pentru prima dată faţă în faţă, vineri, în cadrul unei emisiuni de televiziune, după 12 ani de la memorabila partidă dintre cei doi contând pentru titlul WBA, în cursul căreia Tyson l-a muşcat de ureche pe Holyfield, informează AFP.

155 afișări
Imaginea articolului Mike Tyson şi Evander Holyfield, faţă în faţă după 12 ani - VIDEO

Mike Tyson şi Evander Holyfield, faţă în faţă după 12 ani (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În cadrul emisiunii "Oprah Winfrey Show" difizată vineri în Statele Unite, Tyson şi Holyfield şi-au dat mâna şi au discutat pentru prima dată de la meciul ce a avut loc în iunie 1997, la Las Vegas, când Tyson i-a smuls o bucată din ureche lui Holyfield, după care a fost descalificat.

"Am vrut să le arăt tinerilor că dacă eu şi Mike putem face pace, atunci şi ei pot face pace", a spus Holyfield cu trimitere la tinerii din cartierele americane dificile, unde violenţa este singura modalitate de a regla disputele.

"Vreau ca lumea să ştie că acest tip (n.r. - Holyfield) este un băiat de treabă. Vreau să spun că este o plăcere să te cunosc", a declarat, la rândul său, Mike Tyson, în vârstă de 43 de ani.

Întrebat de prezentatoarea Oprah Winfrey dacă îi lipşeste în continuare o parte din ureche, Holyfield a răspuns zâmbind: "Foarte puţin, nu foarte mult".

Meciul din 1997 era al doilea dintre cei doi foşti pugilişti, după victoria lui Holyfield din 1996, când meciul a fost oprit de arbitru în runda a 11-a.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici