Mike Tyson susţine că Brad Pitt a avut o aventură cu prima lui soţie

Pugilistul american Mike Tyson a declarat într-un interviu recent că l-a surprins pe actorul Brad Pitt în pat cu prima lui soţie, Robin Givens, în 1989.

826 afișări
Imaginea articolului Mike Tyson susţine că Brad Pitt a avut o aventură cu prima lui soţie

Mike Tyson susţine că Brad Pitt a avut o aventură cu prima lui soţie

Totodată, celebrul pugilist susţine că a fost "înfuriat la culme" de acea descoperire, informează dailymail.co.uk.

În vârstă de 46 de ani, Mike Tyson spune că, deşi se afla pe atunci în plin divorţ de Robin Givens, obişnuia să treacă în fiecare zi pe lânga casa în care locuia prima lui soţie, cu care întreţinea raporturi sexuale din când în când. Aceste "vizite" semi-conjugale au avut loc înainte ca renumitul pugilist să îşi contacteze avocaţii şi să ceară divorţul de Givens, despre care spunea că era "o ticăloasă care i-a furat banii".

Mike Tyson a făcut aceste mărturisiri într-un interviu acordat în talk-show-ul de televiziune "In Depth With Graham Bensinger". După ce a spus că a fost "înfuriat la culme" de descoperirea făcută, pugilistul a adăugat: "Ar fi trebuit să vedeţi şi faţa lui, atunci când m-a văzut".

Potrivit spuselor sale, Robin Givens a avut o aventură cu Brad Pitt - care pe atunci era un actor debutant - în 1989, înainte de finalizarea divorţului ei de Tyson.

Mike Tyson şi Robin Givens au avut o căsătorie foarte scurtă, marcată de numeroase episoade de violenţe conjugale. Cei doi s-au căsătorit pe 7 februarie 1988, într-o perioadă în care averea lui Tyson era estimată la 50 de milioane de dolari.

Robin Givens, absolventă a Universităţii Harvard, a cerut divorţul după trei luni de căsnicie, invocând violenţe conjugale. Divorţul lor a fost finalizat pe 14 februarie 1989, iar Robin Givens a primit, în urma unei înţelegeri, suma de 10 milioane de dolari.

Totodată, Mike Tyson a dezvăluit în interviu că a fost dependent de cocaină şi că a acceptat rolul din "Marea mahmureală" - comedia cu cel mai mare succes de casă din istoria filmelor americane - pentru a face rost de bani cu scopul de a-şi alimenta dependenţa de droguri.

"Eram un dezastru. Eram supraponderal. Eram un porc, dependent de cocaină", a spus pugilistul.

Totodată, starul american a ţinut să le mulţumească actorilor din distribuţia acestui film, întrucât aceştia l-au ajutat să îşi schimbe stilul de viaţă şi să renunţe la droguri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici