Mike Tyson va fi invitat la gala lui Adrian Diaconu, de la Cluj-Napoca

Preşedintele Federaţiei Române de Box (FRB), Rudel Obreja a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că la gala pentru titlul mondial a lui Adrian Diaconu, de la Cluj-Napoca, îl va invita şi pe Mike Tyson.

143 afișări
Imaginea articolului Mike Tyson va fi invitat la gala lui Adrian Diaconu, de la Cluj-Napoca

Mike Tyson va fi invitat la gala lui Adrian Diaconu, de la Cluj-Napoca

Pugilistul român Adrian Diaconu îşi va apăra titlul de campion mondial la categoria semigrea, versiunea WBC, în faţa boxerului italian Silvio Branco, la Cluj, în primul trimestru al anului viitor, în cadrul unui show pugilistic unic, care va fi cel mai mare, dar şi cel mai scump, organizat vreodată în Transilvania. Preşedintele FR Box, Rudel Obreja a confirmat că gala de la Cluj va avea loc în intervalul ianuarie-martie 2009, în funcţie de verdictul final pe care îl va da medicul pugilistului Adrian Diaconu, în privinţa problemelor pe care acesta le-a avut la mâna dreaptă.

"La gala de la Bucureşti a cântat trupa Pussycat Dolls, va fi ceva similar şi la Cluj. Plus că vrem să aducem două vedete de calibru, care să interpreteze imnurile naţionale. Alţi invitaţi de calibru la care mă gândesc sunt Mike Tyson şi Arturo Gatti. Adrian Diaconu este supranumit Albul Tyson, deci ar fi extraordinar să îl avem şi pe adevăratul Tyson la Cluj. Trebuie să ne luptăm, pentru ca românii să vadă o astfel de gală la ei acasă şi am încredere că asta se va întâmpla la Cluj", a dezvăluit Obreja.

Anunţarea galei lui Adrian Diaconu în mod oficial, până la data de 15 decembrie, este vitală pentru FR Box, în caz contrar forul naţional pierzând dreptul de organizare. Favorită la găzduirea show-ului ar fi Germania, care şi-a anunţat deja disponibilitatea.

Adrian Diaconu trebuia să-şi apere pentru prima oară centura în faţa challengerului Silvio Branco la 15 noiembrie, într-o gală programată la Bucureşti, dar evenimentul a fost amânat din cauza unei accidentări la mâna dreaptă a pugilistului român. El a fost proclamat campion mondial WBC, la categoria semigrea, în 22 iulie, la Mexico City, după ce deţinătorul centurii, americanul Chad Dawson, a refuzat în repetate rânduri să boxeze cu Diaconu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici