Milan Baros a semnat cu Galatasaray

Fotbalistul ceh al echipei Olympique Lyon, Milan Baros, a semnat un contract pe trei ani cu clubul Galatasaray, a anunţat, marţi, gruparea turcă, pe site-ul oficial.

13 afișări
Imaginea articolului Milan Baros a semnat cu Galatasaray

Milan Baros a semnat cu Galatasaray (Imagine: Mediafax Foto)

"Milan Baros, un jucător care a jucat ma multe echipe importante, este legitimat acum la Galatasaray. Ne-am înţeles cu Olympique Lyon în privinţa sumei de transfer şi cu jucătorul pentru un contract pe trei ani. S-a semnat totul", a declarat Haldun Ustunel, membru în Consiliul de Conducere al clubului Galatasaray.

Baros este aşteptat la Istanbul joi.

Galatasaray este adversara Stelei în turul trei preliminar al Ligii Campionilor. În meciul tur, cele două echipe au remizat, scor 2-2. Manşa secundă este programată miercuri, la ora 20.45, la Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici