Milano concurează cu Bucureştiul pentru organizarea meciului Diaconu - Branco

Promotorul pugilistului italian Sylvio Branco, Salvatore Cherchi, a anunţat că va participa la licitaţia pentru organizarea meciului cu Adrian Diaconu, pentru titlul WBC la semigrea, el dorind ca lupta să aibă loc la Milano, iar omul de afaceri Cristian Gănescu va încerca să o aducă la Bucureşti.

18 afișări
Imaginea articolului Milano concurează cu Bucureştiul pentru organizarea meciului Diaconu - Branco

Milano concurează cu Bucureştiul pentru organizarea meciului Diaconu - Branco (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit publicaţiei Journal de Montreal, licitaţia va avea loc la Ciudad de Mexico, unde se află sediul social al WBC, în data de 15 august, iar meciul ar urma să se dispute în această toamnă.

"Cazinoul din Milano s-a oferit pentru a găzdui meciul, aşa că voi participa cu siguranţă la licitaţie", a declarat Cherchi.

Promotorul lui Diaconu, omul de afaceri Cristian Gănescu, va participa, de asemenea, la licitaţie, în speranţa că va putea organiza meciul la Bucureşti, unde Diaconu a devenit campion mondial intermediar, în luna aprilie, după ce l-a învins la puncte pe Chris Henry.

La 11 iulie, preşedintele FR Box, Rudel Obreja, a anunţat că Adrian Diaconu va fi declarat de WBC noul campion mondial al versiunii la categoria semigrea, după ce deţinătorul centurii, americanul Chad Dawson, a refuzat din nou să boxeze cu românul în gala care urma să se desfăşoare la Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici