Minaur Baia Mare învinge CSM Bucureşti în Liga Zimbrilor şi petrece vacanţa pe podium

Echipa de handbal masculin Minaur Baia Mare şi-a asigurat vineri un loc pe podium pe durata vacanţei de iarnă, după ce a învins în deplasare pe CSM Bucureşti, scor 27-29 (14-11), în ultimul meci al acestui an calendaristic.

143 afișări
Imaginea articolului Minaur Baia Mare învinge CSM Bucureşti în Liga Zimbrilor şi petrece vacanţa pe podium

Sursa foto: MediafaxFoto

CSM Bucureşti, cu doi jucători băimăreni în lot, Tudor Botea şi Alexandru Csepreghi, a jucat mai bine în prima repriză, şi în pofida unui Anton Terekhov excepţional în poarta băimărenilor, bucureştenii au intrat în avantaj la pauză, 14-11.

Conduşi de Căbuţ şi Vujovic din teren, băieţii lui Alexandru Sabău au preluat iniţiativa în repriza secundă şi au egalat la 15-15, după care nu au mai cedat conducerea.

CSM Bucureşti a ratat 3 aruncări de la 7 metri, apărate de Buzogany şi Terekhov, ucraineanul reuşind în total 15 intervenţii, cu care a contribuit la victoria finală a băimărenilor, care indiferent de rezultatul meciului dintre CSM Constanţa şi CSA Steaua, vor rămâne pe podium.

Momentan, Minaur are 33 de puncte şi se situează pe locul 2, însă ar putea fi depăşită de constănţeni, în cazul în care aceşti înving sau remizează în etapa a 15-a.

Internaţionalul Călin Căbuţ a marcat 10 goluri, secondat de Stevan, cu 8 reuşite. La CSM, Botea, Csepreghi şi Dodică au marcat câte 4 goluri.

Campionatul se va relua în data de 4 februarie, cu jocurile etapei a 16-a.

Într-un alt meci al zilei de vineri, SCM Polittehnica Timişoara s-a impus în deplasare la HC Buzău 2012, scor 27-29 (15-13).

Liga Zimbrilor e condusă detaşat de Dinamo Bucureşti, cu maxim de 42 de puncte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici