Minaur Baia Mare şi Steaua Bucureşti, posibile adversare în semifinala EHF European Cup

  • România este singura ţară reprezentată de două echipe în sferturile de finală ale competiţiei de handbal masculin EHF European Cup.
  • Minaur Baia Mare şi Steaua Bucureşti şi-au aflat marţi adversarele.
  • Acestea sunt Bregenz Handball (Austria), respectiv Valur (Islanda).
102 afișări
Imaginea articolului Minaur Baia Mare şi Steaua Bucureşti, posibile adversare în semifinala EHF European Cup

Sursa foto: Facebook/ Steaua Bucureşti

Tragerea la sorţi a sferturilor de finală ale EHF European Cup la handbal masculin le-a rezervat adversare dificile celor două echipe româneşti rămase în competiţie.

Astfel, Minaur Baia Mare va întâlni în dublă manşă pe austriecii de la Bregenz Handball. Primul meci se joacă la Baia Mare, pe 23/24 martie, urmând ca returul să aibă loc în Austria, o săptămână mai târziu.

Minaur a trecut în optimile de finală de RK Vogošca cu un categoric 70-51 la general. Bregenz a învins o altă echipă din Austria, pe Kremz, campioana în exerciţiu, după un egal în deplasare şi o victorie la 3 goluri, pe teren propriu.

Bregenz ocupă momentan locul 6 în campionatul Austriei, după 15 etape.

Steaua Bucureşti o va avea ca adversară pe echipa islandeză Valur. Bucureştenii au ajuns la limită în sferturile de finală, după un avantaj de un gol la general în faţa lui HCB Karvina (57:56). La fel ca şi Minaur, Steaua va juca primul meci pe teren propriu.

Islandezii au învins în ambele meciuri pe sârbii de la Metaloplastika şi ocupă momentan locul secund în campionat, fiind totodată şi campioana în exerciţiu în Islanda.

Celelalte meciuri din sferturile de finală sunt:

Olympiacos SFP (Grecia) – MRK Krka (Slovenia)
FTC-Green Collect (Ungaria) – Tatran Presov (Slovacia)

În cazul în care Minaur şi Steaua vor obţine calificarea, atunci cele două se vor întâlni în semifinala competiţiei.

Prima manşă a sferturilor de finală este programată pe 23/24 martie, urmată de manşa secundă pe 30/31 martie. Cele două manşe ale semifinalelor se vor disputa în ultimele săptămâni ale lunii aprilie.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici