Mini Messi e în drum spre Etihad Stadium. Man City îl doreşte pe argentinianul Dario Sarmiento

  • Manchester City este foarte aproape să semneze cu „Mini Messi”.
  • Transferul argentinianului Dario Sarmiento, în vârstă de doar 17 ani, ar putea deveni posibil la vară, cu ajutorul fostului mijlocaş al lui Man United şi Chelsea, Juan Sebastian Veron, actualmente preşedinte al clubului Estudiantes.
  • „Există un mini Messi în el” afirmă jurnalistul independent Tim Vickery,
427 afișări
Imaginea articolului Mini Messi e în drum spre Etihad Stadium. Man City îl doreşte pe argentinianul Dario Sarmiento

Mini Messi e în drum spre Etihad Stadium. Man City îl doreşte pe argentinianul Dario Sarmiento

„Există un mini Messi în el” afirmă jurnalistul independent Tim Vickery, pentru talkSPORT, descriindu-l pe Dario Sarmiento, puştiul minune din Argentina.

Înformaţia e de mare interes pentru pentru urechile fanilor lui Manchester City, care aşteaptă cu nerăbdare să vadă dacă se vor concretiza şi zvonurile conform cărora Lionel Messi îşi doreşte să vină sub comanda lui Guardiola la finele contractului cu Barcelona.

Juan Sebastian Veron spune că un acord pentru a-l aduce Wonderkid în Premier League este aproape de a fi finalizat.

Sarmiento joacă în prezent pentru Estudiantes. Dar pare că nu va mai rămâne mult timp acolo, oamenii lui Pep Guardiola planificând deja aducerea talentatului mijlocaş în insulă.

De fapt, potrivit lui Vickery, ar exista deja un acord de principiu cu adolescentul, aşteptându-se doar ca mutarea să fie finalizată când va împlini 18 ani, adică în luna martie.

Surse neoficiale susţin că deja de luna trecută City ar fi convenit să plătească aproximativ 17 milioane de lire sterline pentru argentinian.

Sarmiento are deja mulţi admiratori, numele cel mai important fiind poate cel al fostului mijlocaş de la Manchester United şi Chelsea, Juan Sebastian Veron - actualul preşedinte al lui Estudiantes.

Vickery, corespondent sud-american de fotbal, spune că Veron îşi linge deja buzele la gândul că actualii săi angajatori îi vor plăti o primă consistentă, dacă transferul lui Sarmiento va fi finalizat.

„Este un lucru oribil să spui asta despre oricine, dar există un mini Messi în el, acesta fiind motivul pentru care City l-a monitorizat", a dezvăluit Vickery.

Povestind despre prima ocazie când l-a văzut jucând pe Sarmiento, Tim Vickery a adăugat: „Îmi amintesc că l-am văzut pentru prima dată nu cu mult înainte de primul lockdown din februarie. Are piciorul acela mic şi îngust, abilităţi de dribling pe suprafeţe mici şi are viziunea de a deschide jocul. Aşadar, există un potenţial uriaş la el, totuşi City va investi deocamdată doar într-o promisiune”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici