Ministrul Ion Ştefan a anunţat când va fi predat stadionul Ghencea către CSA Steaua

  • Ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, Ion Ştefan, a verificat, miercuri, stadiul lucrărilor la stadionul Ghencea, şi a spus că arena va fi predată în luna septembrie.
  • Arena este realizată prin Compania Naţională de Investiţii şi va fi predată în una septembrie.
699 afișări
Imaginea articolului Ministrul Ion Ştefan a anunţat când va fi predat stadionul Ghencea către CSA Steaua

Ministrul Ion Ştefan a anunţat când va fi predat stadionul Ghencea câtre CSA Steaua

Arena este realizată prin Compania Naţională de Investiţii şi va fi predată în una septembrie.

„Stadionul Ghencea va fi, în curând, gata! Am discutat cu reprezentantul firmei de construcţii şi cei de la CNI, iar în septembrie, arena va fi predată. Până atunci, se montează gazonul şi se fac lucrări interioare, iar totul arată foarte bine”, spus ministrul Ion Ştefan.

În prezent, lucrările sunt realizate în proporţie de aproximativ 90%, gazonul este montat în proporţie de 50% şi urmează ca, săptămâna viitoare, să fie finalizată montarea lui, după care urmează testarea în vederea ranforsării sintetice a gazonului.

De asemenea, se lucrează la finisajele interioare şi la amenajările exterioare.

Instalaţia de nocturnă şi de sonorizare sunt funcţionale, probele fiind făcute încă de la sfârşitul săptămânii trecute, iar în prezent se lucrează la reglajele pentru instalaţia de nocturnă.

În perioada următoare, trebuie finalizate lucrările la utilităţi, care revin în sarcina beneficiarului CSA Steaua.

Astfel, la sfârşitul lunii septembrie, ar putea fi demarate procedurile în vederea recepţionării şi predării obiectivului de investiţii, potrivit MLPDA.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici