Mircea Lucescu a refuzat o ofertă de a reveni la Beşiktaş

Tehnicianul formaţiei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, a refuzat o ofertă a conducerii clubului Beşiktaş de a reveni la conducerea tehnică a echipei din Istanbul, informează site-ul tumspor.com.

20 afișări
Imaginea articolului Mircea Lucescu a refuzat o ofertă de a reveni la Beşiktaş

Mircea Lucescu a refuzat o ofertă de a reveni la Beşiktaş (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit sursei citate, Lucescu a fost abordat de preşedintele clubului, Yildirim Demiroren, dar i-a spus oficialului că este fericit la Şahtior şi nu se gândeşte la o revenire în Turcia atâta timp cât nu se va confrunta o vreo problemă importantă.

Cotidianul Fotospor notează în schimb că Lucescu i-a cerut lui Demiroren să discute din nou după meciul echipei Şahtior cu AS Roma, din manşa secundă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor, programat la 8 martie. "Mai întâi să vă rezolvaţi problemele interne, iar eu să mă concentrez pentru meciul cu Roma. Să discutăm mai detaliat în funcţie de rezultatul acestui meci. Să acţionăm în funcţie de ce se întâmplă", i-ar fi spus Mircea Lucescu lui Demiroren.

Lucescu a antrenat echipa Beşiktaş în perioada 2002-2004 şi a câştigat cu aceasta campionatul Turciei, în 2003.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici