Mircea Lucescu: În întreaga mea carieră nu am avut atâta noroc ca în finalul meciului cu Rapid Viena

Tehnicianul echipei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, a declarat, marţi seară, că în întreaga sa carieră nu a avut atât noroc cât a avut în finalul meciului cu formaţia Rapid Viena, scor 2-2, din returul play-off-ului Ligii Campionilor, informează site-ul oficial al clubului ucrainean.

651 afișări
Imaginea articolului Mircea Lucescu: În întreaga mea carieră nu am avut atâta noroc ca în finalul meciului cu Rapid Viena

Mircea Lucescu (Foto: AFP / Mediafax Foto)

"Am trecut mai departe, dar nu sunt mulţumit de evoluţia echipei, mai ales în partea secundă. Fundaşii au făcut multe greşeli, în special în ultimele secunde ale acestui meci de infarct. Finalul a fost dramatic. Nu cred că am avut atâta noroc în întreaga mea carieră. Ei ar fi putut marca de două ori în ultimele zece minute. Sper ca în grupe să fim mai concentraţi", a declarat Lucescu.

Echipa Şahtior Doneţk, antrenată de Mircea Lucescu, s-a calificat în grupele Ligii Campionilor, după ce a trecut, cu scorul general de 3-2, de formaţia austriacă Rapid Viena, în play-off-ul competiţiei. În tur, săptămâna trecută, Şahtior Doneţk s-a impus, scor 1-0. Marţi, la Lvov, cele două echipe au încheiat la egalitate, scor 2-2. Pentru Şahtior au marcat Marlos '10 şi Gladki '27, iar pentru Rapid Viena au înscris Schaub '13 şi Hofmann '22.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici