Mircea Lucescu îşi ia şase luni de pauză. Nu va prelua nicio echipă în această vară

Antrenorul Mircea Lucescu, în vârstă de 71 de ani, a anunţat că va lua şase luni de pauză, după despărţirea de Zenit Sankt Petersburg, şi nu va prelua nicio echipă în această vară, informează L'Equipe.

249 afișări
Imaginea articolului Mircea Lucescu îşi ia şase luni de pauză. Nu va prelua nicio echipă în această vară

Mircea Lucescu îşi ia şase luni de pauză. Nu va prelua nicio echipă în această vară

"Mircea Lucescu nu îşi caută echipă. Vara trecută, Mircea Lucescu a părăsit-o pe Şahtior pentru un proiect ambiţios la Zenit Sankt Petersburg. Aflat în dificultate, tehnicianul român a fost demis la finalul sezonului. El a anunţat că îşi va lua şase luni de pauză", scrie cotidianul L'Equipe.

Mircea Lucescu şi-a început cariera de antrenor în 1979, la Corvinul Hunedoara. A preluat apoi naţionala României, din 1981 până în 1986, în ultimul an de mandat antrenând şi pe Dinamo. În 1990 a plecat în Italia, unde le-a pregătit pe Pisa, Brescia şi Reggiana. A revenit în campionatul României în 1997 la Rapid, iar după un sezon i-a preluat pe cei de la Inter. S-a întors la Rapid pentru stagiunea 1999-2000, iar apoi au urmat Galatasaray, Beşiktaş, Şahtior şi Zenit.

De la gruparea din Rusia a plecat după doar un sezon, după ce a terminat campionatul pe locul 3.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici