Mircea Lucescu neagă că ar fi discutat cu oficialii de la PSG privind preluarea acestei echipe

Antrenorul echipei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, a declarat, joi, pentru postul de radio francez RMC Sport, că nu a avut niciun contact cu oficialii clubului Paris Saint-Germain, infirmând astfel informaţiile care anunţau că tehnicianul român se află în tratative avansate cu gruparea franceză.

15 afișări
Imaginea articolului Mircea Lucescu neagă că ar fi discutat cu oficialii de la PSG privind preluarea acestei echipe

Mircea Lucescu neagă că ar fi discutat cu oficialii de la PSG privind preluarea acestei echipe (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Am aflat că au apărut zvonuri în Italia, Ucraina, România şi Franţa. Nu putem opri oamenii să vorbească, dar nu am avut niciun contact cu cei de la PSG. Am un campionat şi o Cupă de câştigat în Ucraina şi acestea sunt provocările reale. Apoi mai am un an de contract şi mă simt bine la Şahtior", a spus Lucescu.

El a recunoscut că a discutat în 2009 cu oficialii unei alte echipe franceze, Olympique Marseille, dar tratativele nu s-au concretizat.

În ultimele zile presa internaţională a scris că Mircea Lucescu se află în tratative avansate pentru preluarea din sezonul viitor a formaţiei Paris Saint-Germain.

Lucescu, în vârstă de 65 de ani, a pregătit în cariera sa echipa naţională a României şi formaţiile Corvinul Hunedoara, Dinamo Bucureşti, Pisa, Brescia, Reggiana, Rapid Bucureşti, Internazionale Milano, Galatasaray Istanbul, Beşiktaş Istanbul şi Şahtior Doneţk.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici