Mircea Lucescu: Nu avem nicio scuză, dar sunt supărat pentru că echipele mari sunt mereu ajutate

Tehnicianul Mircea Lucescu a declarat, miercuri seară, după înfrângerea înregistrată de Şahtior Doneţk în meciul cu Bayern Munchen, scor 0-7, în manşa secundă a optimilor Ligii Campionilor, că el şi echipa sa nu au nicio scuză, informează site-ul oficial al clubului ucrainean.

255 afișări
Imaginea articolului Mircea Lucescu: Nu avem nicio scuză, dar sunt supărat pentru că echipele mari sunt mereu ajutate

Mircea Lucescu: Nu avem nicio scuză, dar sunt supărat pentru că echipele mari sunt mereu ajutate

Mircea Lucescu a subliniat însă că Olexandr Kucher nu ar fi trebuit să fie eliminat şi că este supărat şi pentru că de fiecare dată "echipele mari sunt ajutate".

"Nu cred că Bayern avea nevoie de un astfel de ajutor din minutul doi. Trebuie să vedem dacă a fost penalti. Dar oricum nu ar fi trebuit să se arate cartonaşul roşu. Din acel moment, echipa noastră ar fi trebuit să aibă zece germani în loc de zece brazilieni. Cei de la Bayern au fost mai puternici decât noi în privinţa caracterului, a tacticii şi la provocările individuale. Meciul era terminat după al treilea gol, când Srna era afară primind asistenţă medicală în timp ce Bayern a marcat a treia oară. (...) Ar fi trebuit să jucăm mai compact. Nu avem nicio scuză, dar sunt supărat pentru că echipele mari, ca de fiecare dată, sunt ajutate", a spus Lucescu.

Echipa germană Bayern Munchen s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după ce a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 7-0 (2-0), formaţia ucraineană Şahtior Doneţk, antrenată de Mircea Lucescu, în manşa secundă a optimilor competiţiei.

În tur, cele două echipe au terminat la egalitate, scor 0-0.

Miercuri, golurile învingătorilor au fost marcate de Muller '4 din penalti, '52, Boateng '34, Ribery '49, Badstuber '63, Lewandowski '75 şi Gotze '87.

Şahtior Doneţk a evoluat în inferioritate numerică din minutul 3, după eliminarea lui Olexandr Kucher.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici