Mircea Lucescu: Nu mi-a făcut plăcere să dau acest trofeu

Antrenorul Mircea Lucescu a declarat, sâmbătă, că nu i-a făcut plăcere să acorde trofeul pentru câştigătoarea Cupei României din cauza comportamentului suporterilor, dar şi a neprezentării echipei FC Timişoara la festivitatea de premiere, informează prosport.ro.

18 afișări
Imaginea articolului Mircea Lucescu: Nu mi-a făcut plăcere să dau acest trofeu

Mircea Lucescu: Nu mi-a făcut plăcere să dau acest trofeu

"Nu mi-a făcut plăcere să dau acest trofeu pentru că o finală de Cupă trebuie să fie o sărbătoare. Superioritatea CFR-ului a fost evidentă. E drept că a fost penatiul din prima repriză, care putea fi evitat, dar arbitrul era departe şi s-a grăbit", a spus Lucescu la Antena 1.

La rândul său, selecţionerul României, Răzvan Lucescu, a precizat că atitudinea suporterilor echipei FC Timişoara este o consecinţă a atiudinii conducătorilor. "Finala Cupei României trebuie să fie o sărbătoare, îmi pare rău că s-a ajuns aici. Comportamentul fanilor este o consecinţă a atitudinii conducătorilor. Mie îmi pare rău de Timişoara, admir ce s-a întâmplat cu echipa în ultimele sezoane, dar nu aveau voie să procedeze aşa şi să nu se prezinte la festivitate. Eu îmi amintesc de adevăraţii suporteri din Timişoara, care cântă tot meciul. Îmi aduc aminte de sezoanele trecute când mergeam pe Bega şi când eram impresionat de coregrafiile lor. Acum, plec dezamăgit de la acest meci", a afirmat Răzvan Lucescu, la Gsp tv.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici