Mircea Lucescu: Nu ştiu ce se va întâmpla cu mine

Antrenorul echipei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, a declarat, miercuri, la Sport.ro, după victoria din meciul cu FC Basel, scor 5-0, că nu ştie daca va mai rămâne la formaţia ucraineană, o decizie urmând să ia după întâlnirea cu FC Barcelona, din ultima etapă a grupei C a Ligii Campionilor.

9 afișări
Imaginea articolului Mircea Lucescu: Nu ştiu ce se va întâmpla cu mine

Mircea Lucescu: Nu ştiu ce se va întâmpla cu mine

"Jucătorii mei au reuşit abia în finalul grupei să intre în ritm. Basel este o echipă puternică din punct de vedere fizică, dar i-am dominat la jocul cursiv cu balonul la firul ierbii. O victorie importantă, mai ales că ei veneau după o remiză la Barcelona. Parcursul nostru în această grupă trebuia să fie altfel. Nu ştiu ce se va întâmpla cu mine. Aştept meciul cu Barcelona şi apoi vom analiza ce este de făcut", a spus Lucescu.

Tehnicianul român a vorbit şi despre parcursul echipelor româneşti în Liga Campionilor: "S-a exagerat cu CFR Cluj. Au început bine grupa, dar s-a dovedit că este o echipă lipsită de experienţă. Îmi pare rău pentru ei, mai ales că au pierdut şansele şi la Cupa UEFA. Steaua trebuie să facă totul să câştige cu Fiorentina, care este o echipă normală, nu este o superputere. Echipele româneşti sunt lipsite de experienţă, iar formaţiile mari sunt puţin susţinute. Avem nevoie de ani să ne impunem în Liga Campionilor".

Echipa ucraineană Şahtior Doneţk, antrenată de Mircea Lucescu, a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 5-0 (1-0), formaţia elveţiană FC Basel, într-un meci din etapa a V-a a grupei C a Ligii Campionilor şi şi-a asigurat prezenţa în 16-imile Cupei UEFA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici