Mircea Lucescu şi Răzvan Raţ au câştigat campionatul Ucrainei cu Şahtior Doneţk

Echipa pregătită de Mircea Lucescu, Şahtior Doneţk, a câştigat campionatul Ucrainei, după ce a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), formaţia Dinamo Kiev, într-un meci în care Răzvan Raţ a intrat în minutul 90, informează site-ul oficial al grupării din Doneţk.

15 afișări
Imaginea articolului Mircea Lucescu şi Răzvan Raţ au câştigat campionatul Ucrainei cu Şahtior Doneţk

Mircea Lucescu (Foto) şi Răzvan Raţ au câştigat campionatul Ucrainei cu Şahtior Doneţk (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Ilsinho, în minutul 15. Jadson a ratat un penalti pentru Şahtior în minutul 85.

La Dinamo Kiev, mijlocaşul Tiberiu Ghioane a fost introdus pe teren în minutul 76.

Cu o etapă înainte de finalul campionatului, Şahtior Doneţk a acumulat 74 de puncte, cu şase mai mult decât ocupanta locului secund, Dinamo Kiev, şi şi-a asigurat matematic titlul de campioană.

Acesta este cel de-al patrulea titlu de campion al Ucrainei câştigat de Mircea Lucescu cu Şahtior Doneţk, după cele din 2005, 2006 şi 2008.

Urmăreşte evoluţia echipei tale favorite, live pe telefonul tău mobil. Pentru mai multe detalii click aici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici