Mircea Lucescu spune că va mai conduce maşini după ce îşi va reveni

Antrenorul echipei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, a declarat, joi, pentru site-ul oficial al grupării ucrainene, că după ce se va recupera în urma accidentului auto în care a fost implicat la începutul anului, va reveni la volanul unor maşini.

159 afișări
Imaginea articolului Mircea Lucescu spune că va mai conduce maşini după ce îşi va reveni

Mircea Lucescu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Mă simt mult mai bine, mai ales în comparaţie cu precedenta mea condiţie (râde). Aş spune chiar că mă simt bine acum! Acum mă aflu în perioada de recuperare, dar sper ca în curând să ajung acasă. Pentru moment nu vă pot spune cu exactitate asta. Depinde de doctori. Voi conduce din nou, cu siguranţă. De ce nu? Am văzut acel tramvai. Vatmanul m-a văzut şi el şi eram sigur că se va opri. A fost primul meu accident de acest gen", a spus Lucescu.

Mircea Lucescu s-a arătat emoţionat de faptul că în oraşul ucrainean au apărut panouri de publicitate stradală cu chipul său şi cu mesaje de încurajare. "Pe bune? Nu ştiam. Să fiu sincer, este emoţionant. Vă mulţumesc frumos", a adăugat Lucescu.

Tehnicianul român a precizat că nu va putea urmări meciurile "minerilor" din Dubai, deoarece nu are un televizor în cameră, însă a precizat că va fi informat despre evoluţiile elevilor săi. "Nu am un televizor aici, dar este o persoană care va urmări toate meciurile şi îmi va transmite detaliile după aceea. Tot timpul vorbesc la telefon cu Spiridon, Nicolini, Palkin şi echipa medicală şi discut des şi cu preşedintele", a explicat Lucescu.

Antrenorul echipei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, a fost rănit, în 6 ianuarie, într-un accident rutier petrecut pe Bulevardul Vasile Milea din Capitală. În urma accidentului, Mircea Lucescu a fost dus la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, fiind internat în Secţia de Terapie Intensivă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici