Mircea Lucescu: Unirea Urziceni, un model de cum trebuie să fie construită o echipă

Antrenorul formaţiei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, a declarat, miercuri, la Gala "Fantasticii Fanatik" că Unirea Urziceni este un model de cum trebuie să fie construită o echipă.

15 afișări
Imaginea articolului Mircea Lucescu: Unirea Urziceni, un model de cum trebuie să fie construită o echipă

Mircea Lucescu: Unirea Urziceni, un model de cum trebuie să fie construită o echipă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Unirea Urziceni este un model de cum trebuie să fie construită o echipă, cu jucători dornici de performanţă care şi-a fixat nişte reguli, le-au respectat şi au ajuns aici. I-am zis lui Mihai Stoica că nu aş vrea să mă întâlnesc cu el în Liga Europa, deoarece aş vrea să se califice în Liga Campionilor. Cu Stuttgart nu va fi uşor. Am văzut meciul lor de la Glasgow şi mi s-a părut o echipă cu foarte multă forţă. Dar după modul în care s-au organizat cu Sevilla, nu văd de ce Urziceni nu ar putea să obţină un rezultat care să-i califice", a spus Lucescu.

Tehnicianul lui Şahtior l-a lăudat pe acţionarul FC Rapid, George Copos: "Sunt mulţumit pentru Rapid, care a trecut printr-un moment foarte greu. Toată lumea l-a criticat pe George Copos, dar el a găsut soluţia cea mai bună de a promova jucători tineri, care au adus entuziasm şi o dorinţă de performanţă extraordinară. În acelaşi timp a asigurat un echilibru financiar clubului, pentru că cel mai ruşinos lucru este falimentul, iar Rapid era într-o situaţie de faliment".

Mircea Lucescu a afirmat că va trebui să avem răbdare cu echipa naţională a României: "Echipa României este singura formaţie care câştigă meciuri în străinătate, iar acesta este un semn de sănătate morală al jucătorilor, antrenorilor şi a celor care răspund de ea. Important este să avem răbdare", a precizat Lucescu.

Atacantul formaţiei Dinamo Bucureşti, Andrei Cristea, şi-ar dori ca Unirea Urziceni să se califice în optimile de finală ale Ligii Campionilor: "Acum ar trebui să ne simţim mândri şi le doresc din tot sufletul celor de la Urziceni să se califice în optimile Ligii Campionilor".

Miercuri seară a avut loc, la Sala Grand Ballroom a Hotelului Marriott, Gala "Fantasticii Fanatik".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici