Mircea Rădulescu a solicitat anularea sancţiunii primite de Cârţu

Directorul Şcolii Federale de Antrenori din cadrul Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Rădulescu, a solicitat, miercuri, Comisiei de Disciplină a LPF anularea sacţiunii acordate antrenorului formaţiei Pandurii Târgu Jiu, Sorin Cârţu.

15 afișări
Imaginea articolului Mircea Rădulescu a solicitat anularea sancţiunii primite de Cârţu

Mircea Rădulescu a solicitat anularea sancţiunii primite de Cârţu (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Chiar azi am înaintat o cerere Comisiei de Disciplină a FRF pentru a-i anula amenda lui Sorin Cârţu, pentru că el este singurul care chiar a avut motive întemeiate pentru acea absenţă. Ştiu că a fost la nunta fiicei lui, mi-a şi spus înainte că nu poate veni, dar la final am dat lista cu toţi absenţii, pentru că aşa se procedează", a spus Mircea Rădulescu, citat de site-ul oficial al clubului Pandurii.

Cârţu a fost sacţionat cu o penalitate financiară de 10.000 de lei de Comisia de Disciplină pentru absenţa de la cursul susţinut de tehnicianul spaniol Javier Clemente la Centrul de Fotbal Mogoşoaia.

Secretarul general al clubului Pandurii, Daniel Băloi, a anunţat, miercuri, că gruparea gorjeană a făcut recurs la sancţiunea cu suspendarea pentru şase etape dictată de Comisia de Disciplină în cazul antrenorului Sorin Cârţu pentru incidentul în care a fost implicat la meciul cu FC Vaslui, din cadrul etapei a II-a.

"Clubul Pandurii Târgu Jiu consideră că s-a făcut o încadreare greşită. Sorin Cârţu ar fi trebuit încadrat la articolul 53, alin.1, unde suspendarea ar fi fost până la două etape pentru proteste repetate, şi nu la atr. 65, alin.a, unde suspendarea e de la 6 la 8 jocuri pentru comportare jignitoare ori ameninţare la adresa oficialilor. N-au fost incidente la finalul meciului cu FC Vaslui între antrenor şi arbitri şi sancţiunea este mult prea drastică faţă de ceea ce s-a întâmplat la terenul de joc. Noi am făcut recurs şi sperăm ca această suspendare să fie redusă", a adăugat Băloi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici