Mircea Rednic cere dublarea salariului pentru a rămâne la Dinamo

Acţionarul majoritar al echipei Dinamo Bucureşti, Ionuţ Negoiţă a dezvăluit că antrenorul Mircea Rednic a cerut dublarea salariului actual pentru a continua pe banca echipei din Şoseaua Ştefan Cel Mare. Negoiţă a anunţat că va negocia cu Rednic abia după finalul sezonului.

392 afișări
Imaginea articolului Mircea Rednic cere dublarea salariului pentru a rămâne la Dinamo

Mircea Rednic cere dublarea salariului pentru a rămâne la Dinamo (Imagine Shutterstock / Mediafax Foto)

Fanii echipei Dinamo Bucureşti i-au cerut lui Ionuţ Negoiţă, prin intermediul unei scrisori deschise, postată pe site-ul suporterilor, să urgenteze prelungirea înţelegerii cu antrenorul Mircea Rednic, pe care îl consideră principalul responsabil pentru parcursul bun în acest sezon de Liga 1.

Răspunsul acţionarului majoritar de la Dinamo nu a întârziat. Negoiţă spune că Mircea Rednic a cerut dublarea salariului pentru a continua pe banca echipei din Ştefan Cel Mare. Mircea Rednic câştigă în acest moment 90 000 de euro pe sezon, doar din salariu.

„Atât clubul Dinamo, cât şi antrenorul Mircea Rednic îşi doresc prelungirea colaborării. Noi i-am făcut o ofertă de contract la data de 22 aprilie cu o mărire substanţială a salariului, celelalte condiţii din contract, precum puterea pe care Rednic o are în club, ramânând neschimbate. Am făcut această ofertă din dorinţa de a avea continuitate şi omogenitate, atât la nivelul lotului, cât şi la nivelul staffului. Nu sunt adeptul dezvăluirilor datelor confidenţiale prin presă, dar având în vedere interesul care există pe acest subiect, pot să vă spun că singurul punct adiţional important al noului contract este integrarea în lotul echipei mari a unor jucători proveniţi din propria academie.

Este adevărat că domnul Rednic ne-a făcut, la data de 26 aprilie, o contraofertă care presupune dublarea salariului, dar şi alte condiţii destul de distonante. Nu s-a discutat însă despre transferuri şi bugete de transferuri.

Eu sunt deschis să negociez, dar având în vedere că există nişte cereri destul de îndrăzneţe, voi fi mai mult sau mai puţin flexibil în negocieri în funcţie de locul pe care îl vom ocupa la sfârşitul campionatului şi de rezultatul din finala cupei României”
, a declarat acţionarul majoritar al lui Dinamo, Ionuţ Negoiţă.

Cu o etapă înainte de finalul sezonului, Dinamo este pe locul 4 în clasamentul play-off-ului Ligii 1, cu 35 de puncte, unul mai puţin decât echipa de pe locul 3, Pandurii Târgu Jiu.

Pe 10 mai, Dinamo poate cuceri primul trofeu după o pauză de 4 ani. Echipa lui Mircea Rednic joacă finala Cupei României contra celor de la CFR Cluj.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici