Mircea Rednic: Putem să mai facem ceva pentru Patrick Ekeng, să câştigăm Cupa României

Mircea Rednic, antrenorul echipei Dinamo Bucureşti, a declarat luni, în cadrul unei conferinţe de presă, că Dinamo trebuie să câştige Cupa României ca un omagiu pentru Patrick Ekeng. Dinamo - CFR Cluj, finala Cupei României, se va disputa, marţi, de la ora 21.30, pe Arena Naţională din Bucureşti.

263 afișări
Imaginea articolului Mircea Rednic: Putem să mai facem ceva pentru Patrick Ekeng, să câştigăm Cupa României

Mircea Rednic: Putem să mai facem ceva pentru Patrick Ekeng, să câştigăm Cupa României

"Essombe nu e accidentat, s-a antrenat normal ieri, face parte din lot. Am la dispoziţie 20 de jucători. Nu ne-a fost usor să trecem peste acest moment foarte dificil, ne antrenăm aşa cum putem. Suntem conştienţi de importanţa acestei finale. Eu zic că suntem pregătiţi, nu e vorba de antrenamente, n-ai nevoie de multe antrenamente în situaţii din astea. Nu a fost uşor, am dormit şi n-am dormit. Jucătorii sunt profesionişti, sunt maturi. Noi putem să mai facem ceva pentru Patrick, pe el nu-l mai putem aduce înapoi", a declarat Rednic.

Tehnicianul formaţiei bucureştene a vorbit şi despre adversara din finală: "CFR este o echipă bună, cu jucători tineri, talentaţi. Joacă fără presiune, cu entuziasm, antrenorul a format un grup bun. Dacă nu aveau probleme cu depunctarea, jucau în play-off şi meritau să fie acolo".

Întrebat dacă ar fi fost mai bine ca această partidă să nu se dispute, antrenorul lui Dinamo a precizat: "Asta ne-am dorit de la început, chiar s-au purtat discuţii pe această temă. Federaţia Română de Fotbal a decis să se dispute acest meci. Asta e, trebuie să jucăm şi trebuie să o facem bine. Nu e vorba doar despre trofeu, ci despre omagiul pentru Patrick Ekeng. Vrem ca noi să-i trimitem această cupă, cum ar trebui, nu CFR Cluj. Răzvan Burleanu a zis că nu se poate, la noi nu se poate nimic: sa trimitem trofeul, să jucăm în cupele europene. Când e vorba despre un aspect financiar, tot timpul se poate face ceva. Cand vorbim despre ceva uman, îl luăm repede pe <<nu>> în braţe".

Mircea Rednic a vorbit şi despre contractul său cu Dinamo: "Nu este un subiect important acum, rămânerea mea. Nu am discutat cu domnul Ionuţ Negoiţă (n.r.- finanţatorul echipei). Mai am contract până pe 30 iunie. Vorbim după Cupă. V-am spus, Dinamo mi-a făcut o ofertă, eu am făcut o contraofertă. Nu e o diferenţă mare, nu cred că asta i-a deranjat, ci clauzele pe care eu le vreau. Am înţeles că se va discuta cu domnul Negoiţă dupa finala Cupei. Nu mă deranjează că se vehiculează multe nume de antrenori pentru Dinamo. Mai mult, mi se pare normal, au multe soluţii. Am şi eu oferte".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici