Mircea Rednic zâmbeşte în SuperLigă: UTA obţine o victorie importantă în cursa pentru evitarea retrogradării

UTA a învins FC Hermannstadt şi a obţinut o victorie importantă în cursa pentru evitarea retrogradării. Partida a fost ultima din etapa a VI-a din play out-ul SuperLigii de fotbal.

219 afișări
Imaginea articolului Mircea Rednic zâmbeşte în SuperLigă: UTA obţine o victorie importantă în cursa pentru evitarea retrogradării

Mircea Rednic zâmbeşte în SuperLigă: UTA obţine o victorie importantă în cursa pentru evitarea retrogradării

Partida UTA-FC Hermannstadt s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 1-0. Unicul gol al partidei a fost înscris de mijlocaşul Roger, în minutul 52 din penalti.

În urma acestui rezultat, UTA, recent preluată de Mircea Rednic, a urcat o poziţie în clasament, părăsind poziţia care implică retrogradarea directă. UTA are 21 de puncte, cu un punct mai mult decât echipa FC Argeş, aflată pe poziţie retrogradabilă.

FC Hermannstadt are 27 de puncte şi se află pe locul 4 în clasamentul grupei de play out.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
uta,
superliga,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici