Mircea Sandu a depus memoriu împotriva lui Iancu

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a depus, vineri, memoriu la Comisia de Disciplină împotriva preşedintelului clubului FC Timişoara, Marian Iancu, pentru ca echipa bănăţeană să nu fie sancţionată cu depunctarea pentru declaraţiile calomnioase ale acestuia.

33 afișări
Imaginea articolului Mircea Sandu a depus memoriu împotriva lui Iancu

Mircea Sandu a depus memoriu împotriva lui Iancu (Imagine: Mediafax Foto)

"Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, domnul Mircea Sandu, a depus la Comisia de Disciplină a FRF o plângere legată de declaraţiile calomnioase făcute în mass-media de domnul Marian Alexandru Iancu. Menţionăm că, prin această sesizare, nu intenţionăm tragerea la răspundere a clubului timişorean, deoarece jucătorii şi staff-ul tehnic nu pot fi privaţi de rezultatele obţinute ca urmare a unor acţiuni neregulamentare ale unei persoane din conducerea clubului. Cazul evocat mai sus urmează să fie dezbătut de Comisia de Disciplină a FRF. În acest sens, preşedintele FRF a întocmit întreaga documentaţie în temeiul noii proceduri disciplinare, intrată în vigoare la data de 1 septembrie 2008, achitând, totodată, taxa de judecată, în valoare de 500 lei. Suma va fi recuperată în cazul în care verdictul respectivei comisii va fi favorabil preşedintelui FRF", informează site-ul oficial al federaţiei.

Surse federale au declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, că gruparea FC Timişoara ar putea fi depunctată de Comisia de Disciplină a FRF cu trei puncte ca urmare a jignirilor aduse de către preşedintele Marian Iancu oficialilor federaţiei, în special preşedintelui Mircea Sandu. "Pentru jignirile aduse de Iancu lui Mircea Sandu este clar caz de depunctare, conform articolului 52 din Regulamentul Disciplinar. E destul de greu să se modifice în timpul sezonului regulamentul ca depunctarea să nu mai fie aplicată. Ea a fost introdusă tocmai pentru a se stopa jignirile. Chiar dacă este sezon nou, Marian Iancu este considerat recidivist", spuneau sursele citate.

Preşedintele FC Timişoara, Marian Iancu, declarase, după ce Comitetul Executiv al FRF a pus în aplicare decizia de depunctare a grupării bănăţene cu şase puncte a TAS în cazul palmaresului clubului Politehnica Timişoara, că i-a dat de două ori bani lui Mircea Sandu pentru a nu avea probleme cu structurile federale. De asemenea, în declaraţiile făcute în presă, Iancu l-a numit "hoţ", "şarlatan" şi "alcoolic" pe preşedintele Mircea Sandu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici