Mircea Sandu a fost ameninţat cu moartea

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, vineri, într-o emisiune televizată, că a primit ameninţări cu moartea de la o persoană care dorea schimbarea preşedintelui Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA), Gheorghe Constantin.

12 afișări
Imaginea articolului Mircea Sandu a fost ameninţat cu moartea

Mircea Sandu a fost ameninţat cu moartea (Imagine: Mediafax Foto)

"Am primit ameninţări cu moartea la adresa familiei mele. Majoritatea mesajelor primite pe telefon aveau la început 'Dă-l afară pe Costicã Vâlcea'. Cred că este vreun conducător nemulţumit sau cineva care a fost la arbitraj şi nu mai e. Am anunţat poliţia să ia măsuri în acest caz", a spus Sandu, la GspTV.

Şeful FRF nu îl consideră pe fostul său contracandidat la preşedinţia federaţiei, Gică Popescu, drept un adversar: "Gica Popescu nu e în opoziţie cu mine, am alte persoane cu cu care mă duelez. Sper să continuăm modernizarea fotbalului românesc, nu să ajungem în situaţia de a cumpăra voturi".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici