Mircea Sandu ar putea fi anchetat de DNA

Mircea Sandu a intrat în atenţia DNA care va verifica acuzaţiile de luare de mită în cazul votului pentru desemnarea gazdelor EURO 2012. Fostul trezorier al Federaţiei Cipriote de Fotbal, Spyros Marangos, a declarat pentru La Gazzetta dello Sport că votul a fost aranjat, informează Sport.ro.

17 afișări
Imaginea articolului Mircea Sandu ar putea fi anchetat de DNA

Mircea Sandu nu ştie nimic de ursuleţii cu euro şi de cercetarea DNA

Şeful FRF spune că DNA nu are de ce să se autosesizeze deoarece numele său nu a aparut în acest caz. "DNA nu avea ce să se autosesizeze deoarece nu exista nicio declaraţie pe numele Mircea Sandu şi nici măcar nu este o problemă ce intersează statul român. Niciun oficial al UEFA nu este dovedit până în acest moment că ar fi primit mită. Nu pot fi acuzat, pentru că nu există motive şi probe. Nu apare nicăieri numele Federaţiei Române de Fotbal, nici al lui Mircea Sandu. Cipriotul respectiv nu a dat nume şi nici nu a aratat probele aşa că actul de corupţie nu a avut loc, a declarat Mircea Sandu.

Citeşte mai multe despre cazul voturilor pentru Euro 2012 pe www.sport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici