Mircea Sandu: Arbitrul s-a grăbit puţin cu cartonaşele

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, a declarat, duminică, la finalul Supercupei României câştigată de echipa CFR Cluj, că arbitrul Georgian Ionescu s-a grăbit puţin cu cartonaşele.

13 afișări
Imaginea articolului Mircea Sandu: Arbitrul s-a grăbit puţin cu cartonaşele

Mircea Sandu: Arbitrul s-a grăbit puţin cu cartonaşele (Imagine: Mediafax Foto)

"A fot un meci foarte echilibrat. Oricare echipă putea să câştige. S-a ajuns la penaltiuri şi am avut un meci cu de toate, chiar şi cu eliminări. Mie nu mi s-a părut un meci foarte dur, dar arbitrul s-a grăbit puţin cu cartonaşele", a spus Sandu.

Oficialul FRF consideră că formaţiile româneşti pot avea un sezon lung în cupele europene: "Putem avea un sezon lung în cupele europene, dar trebuie să avem cel puţin două echipe în grupele Ligii Europa, iar Unirea Urziceni să adune cât mai multe puncte în Liga Campionilor. Vom vedea şi de săptămâna viitoare ce va reuşi să facă FC Timişoara. Ei au şanse bune, pentru că am văzut în ultimii ani multe echipe care nu contau şi au realizat multe în cupele europene. Cel mai bun exemplu este Anorthosis Famagusta. În ceea ce priveşte celelalte formaţii româneşti, cred că vor avea timp în primele etape, până în septembrie, să se pregătească".

Echipa CFR Cluj a cştigat Supercupa României, după ce a învins, duminică, pe stadionul "Giuleşti - Valentin Stănescu", cu scorul de 4-3 după loviturile de departajare, formaţia Unirea Urziceni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici