Mircea Sandu: Campionatul nu se va întrerupe din cauza gripei porcine

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal (FRF), Mircea Sandu, a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, că Liga I nu se va întrerupe din cauza grupei porcine, recomandarea UEFA fiind să se izoleze cazurile şi să se joace în continuare.

16 afișări
Imaginea articolului Mircea Sandu: Campionatul nu se va întrerupe din cauza gripei porcine

Mircea Sandu: Campionatul nu se va întrerupe din cauza gripei porcine (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Sunt plecat din ţară şi nu am cunoştinţă de vreun caz de gripă porcină în Liga I. Dar campionatul nu se va întrerupe din cauza asta. Recomandarea UEFA este să se izoleze cazurile şi să se joace în continuare conform programului. Competiţiile de fotbal nu se vor întrerupe decât în cazuri foarte speciale", a spus preşedintele FRF.

Sandu a menţionat că FRF a transmis cluburilor din Liga I recomandarea UEFA referitoare la gripa porcină. "Noi am primit de la UEFA o recomandare legată de gripa asta şi am transmis-o mai departe tuturor cluburilor. Deci conducătorii de cluburi au fost informaţi ce să facă în cazul în care se întâmplă să aibă cineva gripă porcină", a adăugat Sandu.

Liga I este întreruptă până 20 noiembrie, deoarece echipa naţională va disputa, sâmbătă, la Varşovia, un amical cu reprezentativa Poloniei. Săptămâna viitoare, marţi, miercuri şi joi, sunt programate meciurile din sferturile de finală ale Cupei României. Poli Iaşi are programat următorul meci în Liga I la 20 noiembrie, cu Pandurii Târgu Jiu, pe teren propriu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici