Mircea Sandu: Eu pe Popescu îl iubesc, nu mă pot supăra pe el

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, vineri, la Sport.ro, că nu se poate supăra pe fostul internaţional Gheorghe Popescu, care insinuase că cineva din cadrul federaţiei doreşte să îi defăimeze imaginea, după ce în presă au apărut informaţii privind o presupusă colaborare cu Securitatea.

47 afișări
Imaginea articolului Mircea Sandu: Eu pe Popescu îl iubesc, nu mă pot supăra pe el

Mircea Sandu: Eu pe Popescu îl iubesc, nu mă pot supăra pe el (Imagine: Mediafax Foto)

"S-au întâmplat câteva evenimente. Nu am absolut nicio legătură şi nici FRF nu are, aşa cum s-a insinuat, cu dezvăluirile în ceea ce priveşte o serie întreagă de foşti sportivi sau fotbalişti. Federaţia este, din acest punct de vedere, în totalitate, în afara cauzei. Noi nu avem acces la dosarele nimănui. Noi nu umblăm cu... Se spunea că s-au dat bani, o nebunie totală şi am cerut, pentru că am înţeles că s-a solicitat ca toată lumea din sport să-şi facă public dosarul. Eu am mai cerut o dată CNSAS să-mi dea punctul de vedere. Eu vreau să îmi iau dosarul, să-l citesc şi să văd cine m-a dat în primire. Eu vreau să-l citesc şi să nu cumva să îmi văd prieteni foarte buni de pe la echipe sau de lângă mine. Asta este, trebuie să îi aflu şi pe ăştia şi o să îmi pară rău că i-am avut prin apropriere. Oricine poate solicita CNSAS dosarul meu, nu am ce să ascund. Eu pe Hagi, Popescu, Prunea, Lupescu, Dan Petrescu, alături de care am început o viaţă împreună, îi iubesc. Am trăit împreună, am muncit împreună, ne-am bucurat împreună, am fost trişti împreună... Viaţa te aduce în alte ipostaze. Ei sunt nişte oameni alături de care am trăit cele mai frumoase clipe ale vieţii mele, în ceea ce priveşte implicarea mea în fotbal", a spus Sandu.

Referitor la afirmaţiile preşedintelui LPF, Dumitru Dragomir, care declarase că fostul selecţioner al României, Anghel Iordănescu, a fost a fost turnat la securitate de către un antrenor cunoscut şi încă în activitate, Sandu a menţionat: "Am crezut că Mitică, fiind maior de Miliţie, a spus ceva de el, mai glumim puţin, că prea suntem trişti în ţara asta. Dacă cineva s-a exprimat în scris despre altcineva, e rău, e păcat. La mine securiştii n-au venit nicio secundă să îmi ceară să torn pe cineva. Noi, probabil, că am avut securişti dintre noi, nu aveam unul pentru echipă".

În ultimele zile, presa a relatat despre existenţa mai multor dosare la CNSAS, potrivit cărora foşti jucători sau oameni de fotbal au fost informatori ai Securităţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici