Mircea Sandu furat ca în codru pe aeroport

Hoţii au sustras din valizele preşedintelui bunuri în valoare totală de peste 10.000 de euro. Suspecţii sunt, în opinia lui Sandu, angajaţii TAROM, informează Cancan.

42 afișări
Imaginea articolului Mircea Sandu furat ca în codru pe aeroport

Mircea Sandu furat ca în codru pe aeroport

Însoţit de soţia sa, Lise, de baiat, Dan, şi de nora, Juanita, Mircea Sandu a decolat, sâmbătă, spre Monte Carlo, acolo unde va asista, pe 29 august, la Supercupa Europei, meci care va aduce faţă în faţă pe Manchester United şi pe Zenit St. Petersburg.

"Ne-au spart lăcăţelele de la geamantane şi ne-au tăiat valizele. Am găsit sânge pe hainele noastre, probabil s-au tăiat din cauza grabei", a declarat şeful FRF pentru Cancan.

Citeşte mai multe despre incidentul în care a fost implicat Mircea Sandu pe www.cancan.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici