Mircea Sandu: Grigorescu s-a dat singur afară

Preşedintele FRF Mircea Sandu a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că Federaţia Română de Fotbal nu l-a demis pe vicepreşedintele CCA cu prerogative de preşedinte, Nicolae Grigorescu, ci acesta şi-a dat demisia.

13 afișări
Imaginea articolului Mircea Sandu: Grigorescu s-a dat singur afară

Mircea Sandu: Grigorescu s-a dat singur afară

"Nu cunosc motivele pentru care Nicolae Grigorescu a plecat. Oricum, noi nu l-am dat afară, el s-a dat singur. Demisia lui arată care este spectrul din care putem să aducem oameni care să conducă arbitrajul românesc", a spus Sandu.

Oficialul FRF nu a dorit să dezvăluie numele persoanei care va ocupa postul lăsat liber de Nicolae Grigorescu. "Întotdeauna se va găsi o soluţie. Mâine este şedinţa Comitetui Executiv şi vom vedea ce vom face", a adăugat Sandu.

Vicepreşedintele Nicolae Grigorescu a preluat prerogativele de preşedinte al CCA la 16 aprilie printr-o decizie a Comitetului Executiv al FRF. El l-a înlocuit pe vicepreşedintele Marcel Lică, cel care s-a autosuspendat de la conducerea CCA, după ce numele său a fost implicat în cazul de corupţie din arbitrajul românesc. Ulterior, Lică a fost arestat preventiv, pentru 29 de zile, de Tribunalul Argeş, sub acuzaţia de luare de mită. Fostul preşedinte al CCA, Gheorghe Constantin, reţinut preventiv pentru 29 de zile în acelaşi caz, şi-a trimis, la 15 aprilie, demisia prin fax la sediul FRF.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici