Mircea Sandu i-a prezentat bazele sportive de la Buftea şi Mogoşoaia lui Răzvan Burleanu

Preşedintele de onoare al FRF, Mircea Sandu, i-a prezentat vineri, noului şef al federaţiei, Răzvan Burleanu, bazele sportive de la Buftea şi Mogoşoaia, unde se antrenează loturile naţionale de fotbal, la întâlnire fiind prezent şi directorul tehnic Anghel Iordănescu.

132 afișări
Imaginea articolului Mircea Sandu i-a prezentat bazele sportive de la Buftea şi Mogoşoaia lui Răzvan Burleanu

Mircea Sandu (Imagine: Octav Ganea / Mediafax Foto)

Burleanu a sosit la Buftea cu o maşină condusă de Mircea Sandu în care se află şi directorul tehnic Anghel Iordănescu.

Mircea Sandu i-a arătat noului preşedinte terenurile sintetitce, vestiarele şi hotelul aflat în construcţie la baza de la Buftea, dar şi locul unde va fi construită noua sala polivalentă de la Mogoşoaia, care va putea găzdui şi meciuri de handbal, baschet şi volei.

Fostul şef de la Casa Fotbalului i-a spus lui Burleanu că a oferit gratis terenurile sintetice pentru ca echipele de copii şi juniori din judeţele Ilfov, Prahova şi Dâmboviţa să se poată antrena, însă nimeni nu a venit pentru a beneficia de ele.

Burleanu a făcut cunoştinţă cu toţi angajaţii bazelor sportive, un apropiat al noului preşedinte promiţându-le acestora că totul va fi bine, să nu-şi facă griji.

Răzvan Burleanu a fost ales, miercuri, în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal (FRF), el primind 113 voturi în turul doi de scrutin, faţă de 59 câte a avut fostul arbitru Vasile Avram.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici