Mircea Sandu: Ligile a II-a şi a III-a, restructurate din 2011-2012

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal (FRF), Mircea Sandu, a declarat, vineri, la Cluj, că eşaloanele inferioare ale fotbalului românesc vor fi restructurate începând cu sezonul 2011-2012.

3 afișări
Imaginea articolului Mircea Sandu: Ligile a II-a şi a III-a, restructurate din 2011-2012

Mircea Sandu: Ligile a II-a şi a III-a, restructurate din 2011-2012

"Din anul 2011-2012 liga a doua va avea o singură serie, cu 18-20 de echipe, iar liga a III-a va avea patru serii, tot cu 18-20 de echipe. Acesta este un prim-pas, pentru că începând cu 2015, în liga a treia se va trece la două serii", a spus Sandu.

Conducerea Federaţiei Române de Fotbal - reprezentată de preşedintele Mircea Sandu, vicepreşedintele Patriţiu Abrudan şi directorul general, Ionuţ Lupescu - se află la Cluj pentru a se consulta cu preşedinţii cluburilor din ligile inferioare asupra noului sistem competiţional care va fi adoptat.

Cei trei oficiali au purtat deja discuţii la Brăila şi Buzău, iar sâmbătă conducerea FRF se va afla la Craiova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici